دکتر حسن منصور
«اقتصاد مقاومتی» یا گشایش بروی جهان
- توضیحات
- زیر مجموعه: نویسندگان
- دسته: دکتر حسن منصور
- تاریخ ایجاد در پنج شنبه, 07 مرداد 1395 07:20
- نوشته شده توسط دکتر حسن منصور
آقای خامنهای در بیست و نهم بهمنماه 1392، سیاستهای کلی «اقتصاد مقاومتی» را، پس از مشورت با مجلس تشخیص مصلحت، به روسای قوای سهگانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت ابلاغ کردند. ایشان این مجموعه 24 مادهای را «ادامه اصول قانون اساسی، سند چشمانداز بیستساله و اقتصاد متکی به دانش و فناوری، عدالت-بنیان، درونزا و برونگرا، پویا و پیشرو و الگوی علمی و بومی برآمده از فرهنگ انقلابی اسلامی» نامیدند که «عامل شکست و عقبنشینی دشمن در جنگ تحمیلی اقتصادی علیه ملت ایران خواهد شد و خواهد توانست در بحرانهای رو به افزایش جهانی، الگویی الهامبخش از نظام اقتصادی اسلام را عینیت بخشد و زمینه و فرصت مناسب را برای نقشآفرینی مردم و فعالان اقتصادی در تحقق حماسه اقتصادی فراهم کند». ایشان تحقق این اقتصاد را درگرو یک «رویکرد جهادی، انعطافپذیر، فرصت ساز و مولد» دانستند؛ و هم ایشان سال 1395 را سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نامگذاری کردند.
جنبههای اقتصادی توافق وین در گفتگو با دکتر حسن منصور
- توضیحات
- زیر مجموعه: نویسندگان
- دسته: دکتر حسن منصور
- تاریخ ایجاد در سه شنبه, 20 مرداد 1394 08:54
- نوشته شده توسط دکتر حسن منصور
مسلماً برداشتن تحریمها گشایشی بر وضع معیشت مردم خواهد بود اما ابعاد آن به توانها و استراتژی دولت بستگی خواهد داشت... اگر قرار باشد که این پول را به ریال تبدیل کرده هزینه کنند به تورم بیشازپیش دامن زده خواهد شد و تولید داخلی به رکود بیشتر مبتلا میشود. اگر با این پول اقدام به واردات کالاهای مصرفی کنند باز سیاستهای رکودزای دولت قبلی تکرار خواهد شد. تنها راه همانطور که پیشتر گفتم سرمایهگذاری در بخش امور زیر بنائی و اقدامات ناظر به افزایش بهرهوری است بهموازات انجام اصلاحات ساختاری. ولی دولتها همواره وسوسه این رادارند که از پروژههای اساسی زمانبر بپرهیزند و به کسب نتایج سریع در جهت راضی کردن اقشار مردم رویآورند که اگر این فاجعه تکرار شود، ایران بار دیگر فرصت بسیار بزرگی را از دست خواهد داد. درواقع، این موضوع تعلیق تحریمها، دولت را در مقابل یک آزمون بزرگ قرار میدهد: اینکه اولاً تا چه حد در احقاق حقوق ملت جدیت دارد و تا کجا تأمین سلامت استراتژیک اقتصاد ملی را به زد و بند با محافل قدرتمند ترجیح میدهد. از هماکنون، سپاه، بسیج، بیت رهبری و بخش عظیمی از باندهای قدرت وابسته به روحانیون بانفوذ از دولت و از این سرمایه بلوکهشده ستمخواهی میکنند. اینکه دولت تا چه اندازه در مقابل اینان مقاومت کند شهامت اخلاقی دولت را مشخص خواهد کرد
دولت روحانی در آمار به دروغ متوسل شده است
- توضیحات
- زیر مجموعه: نویسندگان
- دسته: دکتر حسن منصور
- تاریخ ایجاد در پنج شنبه, 24 مهر 1393 16:31
- نوشته شده توسط حسن منصور
ایران یکی از کشورهایی است که سالهای سال است که مبتلا به این خونریزی مغزی است و نخبگان خودش را از دست میدهد. سالها معادل چندین ده میلیارد دلار ارزیابی شده، حد بالای ۱۰۰ میلیارد دلار از طریق فرار مغزها و این رقم ۱۵۰ هزار رقم محتاطانهای است. چون این رقم تا ۲۰۰ هزار تا بیان شده از طریق محافل مختلف و۱۸۰ هزار تا. محافل ایرانی هم این را تایید کردهاند. به این ترتیب یکی از مسائل بسیار بسیار جدی است و در واقع با از دست دادن این نیروی عمدتاً جوان و فعال و ذیصلاح، ایران آینده خودش را از دست میدهد.
گفتگو با دکتر حسن منصور: بانکها حق ندارند با پول مردم ضرر کنند
- توضیحات
- زیر مجموعه: نویسندگان
- دسته: دکتر حسن منصور
- تاریخ ایجاد در دوشنبه, 24 فروردين 1394 08:26
- نوشته شده توسط دکتر حسن منصور
اولین قدم آن بود که بانکها همه دولتی شدند- تحت عنوان ملی شدن بانکها– و ادغام شدند در همدیگر و بعد از آن به فاصلۀ اندکی کمتر از یک سال، قانون بانکداری بدون ربا مطرح شد و این در واقع ستون فقرات نظام بانکداری را شکست. چون روحانیت فرق بین ربا و بهرۀ بانکی را نمیدانست. ربا یک مقولۀ بسیار قدیمی است و از مقولههای فقهی قرونوسطاست. دربارۀ این مقوله بیشترین کارها در همین غرب صورت گرفته است. روحانیون با مقولۀ قدیمی ربا آشنایی دارند ولی با مقولۀ مدرن بهره آشنایی نداشتند و این دو را باهم یکسان پنداشند و قصد کردند که بهره و یا آن چیزی که ربا میگفتند از نظام بانکداری ایران حذف شود. با تغییراتی که دادند مقررات نظام بانکی بینالمللی را زیر پا و بهجای آن مقررات فقهی قرونوسطایی را گذاشتند. درنتیجه بانکها شروع کردند به اینکه مثلاً از روی مشارکت، مضاربه، مساوات و اینگونه مقولات و مفاهیم کار بکنند. درنتیجه شیوه کار بانکها بهتدریج و بهطورکلی عوض شد.
سقوط بورس تهران چه دلائلی دارد؟
- توضیحات
- زیر مجموعه: نویسندگان
- دسته: دکتر حسن منصور
- تاریخ ایجاد در دوشنبه, 23 تیر 1393 09:38
- نوشته شده توسط حسن منصور
طرح مطلب. در شش ماه گذشته، شاخص عمومی بورس تهران از بالای 90000 به اندکی بالای 70000 [1]فرو غلطیده و با افت 25 در صدی، اندوخته میلیونها نفر از سهامداران را بر باد داده است. ترازنامه بسیاری از شرکتهای بورسی انقباض پذیرفته و سهامداران خرد با هراس از سقوط بیشتر قیمتها، به فروش سهام خود هجوم آورده اند در حالیکه شرکتها از بازخرید دفاعی سهام خود بعلت فقدان نقدینگی ناتوان مانده اند و این دست-بستگی، به هراس بیشتر سرمایه گذاران دامن زده و آنان را به فروش با قیمتهای پائین تر برانگیخته است [2]. می خواهیم بدانیم چه عواملی موجب این سقوط شده و چرا اقدامات دولت [3] و مسئولان بورس از متوقف کردن این سیر ثروت-سوز ناتوان مانده است و چشم انداز آینده آن چگونه است
برگه درخواست عضویت
ایمیل دبیرخانه حزب
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

حزب مشروطه ایران
(لیبرال دموکرات)
The Constitutionalist Party of Iran (Liberal Democrat)